TR | EN | DE | NL
GREEN BEACH RESTAURANT
Green Beach Restaurant is het grootste tuinrestaurant in Alanya, gelegen aan het Kleopatra strand en met een perfect uitzicht op het kasteel van Alanya. Dans, elke avond, de hele nacht op internationale live muziek. Geniet van al fresco dineren aangevuld met spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. De inmiddels beroemde mediterrane Green Beach kebab en andere heerlijke, internationale gerechten worden bereid met de grootste zorg en geserveerd met een onberispelijke service. De uitstekende wijnkaart kan zelfs de meest eenvoudige maaltijd verfraaien. Kom, na een lange dag zonnebaden of sightseeing, tot rust met een verfrissende cocktail in de cocktailbar. Met zijn uitgebreide, internationale drankenkaart, is deze bar de perfecte locatie voor een aperitief, een cocktail of een gastronomisch kopje koffie terwijl u luistert naar de fantastische klanken van live muziek.
Green Beach biedt een prachtige locatie voor speciale gelegenheden en is een zeer gewaardeerde plek voor high-profile evenementen, feesten en bruiloften. Op zondag wordt er van 10:00 tot 13:00 uur een open buffet brunch geserveerd met verschillende lokale producten.
Grote speeltuin voor de kinderen en een speciaal menu om de kleintjes gelukkig te maken. Gratis draadloos internet is beschikbaar.