TR | EN | DE | NL
DIENSTEN
Diensten:
Luchthavenvervoer: Onze transfer service wordt verzorgd door een airconditioned minibus en kost 80 Euro per enkele reis. Neem contact op met ons voor luchthaven transfer alternatieven: info@grandokan.com of bel + 90 242 5191 637
Concierge Service:
Wij weten dat uw tijd kostbaar is dus, gelieve ons in staat te stellen om voor alle details te zorgen. We zijn meer dan gelukkig om al uw afspraken te maken: reserveringen voor restaurants, transfers en tour arrangementen. U kunt ons contacteren door te mailen naar info@grandokan.com of te telefoneren naar +90 242 5191637. Als u al in het hotel verblijft, kunt u contact opnemen met de receptie.
Business Center en Internet Access:
Niet alleen voor mensen uit het bedrijfsleven ... Of u nu op zakenreis bent of op vakantie met het gezin, er zullen steeds dingen zijn waarvan u graag op de hoogte wilt blijven - het controleren van uw e-mails, bijpraten met uw vrienden en collega's of gewoon het bijwerken van uw Facebook-foto's. Door ons gratis, draadloos internet in heel het hotel, bent u gemakkelijk in staat om overal verbinding te maken. Neem contact op met de receptie voor het maken van kopiën en/of fax-diensten.
Gratis high-speed internet:
Grand Okan Hotel biedt gratis toegang tot internet. De draadloze internettoegang is nu gratis voor alle gasten in het hele hotel.
Wasserette en stomerij:
Een was-en stomerij-service is beschikbaar, behalve op zon-en lokale feestdagen. Alle artikelen die aan de housekeeping-afdeling of de receptie vóór 09.00 uur worden afgegeven, zullen de volgende dag terug bezorgd worden. Een "zelfde dag service" is eveneens beschikbaar. Een prijslijst en een wastas bevinden zich in uw kleerkast. Vraag de receptie naar verdere details.
Parkeren:
Op de parkeerplaats naast het hotel, is er gratis parkeergelegenheid voor de hotelgasten.
Kluisje:
In uw kamer is er een, te huren, electronisch kluisje ter grootte van een laptop, beschikbaar.